Erbjudande till företag

Erbjudande till dentalkliniker

Vi har möjlighet att kostnadsfritt skicka er planscher och broschyrer och erbjuder följande ’Startkits’ vilka består av ett exklusivt etui med de bäst säljande tandsmyckena av guld, diamanter och kristaller. Ett vackert sätt att visa upp era smycken för kunderna.  Alla ’Startkits’ är rabatterade med 15%.

Startkit 1

Innehåller 12 kristaller ur vår kristall kollektion, Nordic Crystal levererade i ett exklusivt visningsetui. De kristaller som ingår är av färgerna Diamant, Svart Diamant,Regnbåge, Ljus Safir, Safir, Akvamarin, Krysolit, Jonquil, Rosa, Ljus Rosa, Ljus Ametist och Tanzanit och alla är av storleken 1,8 mm.

Startkit 2

Innehåller 12 av våra bäst säljande smycken levererade i ett exklusivt visningsetui. De smycken som ingår är litet hjärta, stort hjärta, liten stjärna, rak droppe alla i 24 karats guld. Hjärta med 0,01ct diamant, stjärna med 0,01ct diamant båda i 22 karats guld och med diamanter av kvalite Wesselton Vs. Delfin och Kanin i 22 karats guld och av mer arbetad karaktär. Diamant, Regnbåge, Ljus Safir och Ljus Rosa Kristaller, alla fyra i storleken 1,8mm